Svatební tradiční menu :

Variace tří druhů předkrmů (roastbeefová rolka, sýrový dukátek s kuřecím salátem a švestka v portském víně)

Kč 60 ,--

Hovězí vývar se zeleninou Julienne, játrovými knedlíčky a nudlemi

 40,--

200g Hovězí svíčková (pečeně) na smetaně s jemným karlovarským knedlíkem a brusinkovým terčem

 190,--

nebo

Narozeninové menu :

Carpaccio z červené řepy s grilovaným ovčím sýrem v anglické slanině

 80,--

Cibulovo – bazalkový krém s krutony a slaninovým chipsem

 40,--

200g Vepřová panenka na medu se zelenými fazolkami s panchetou a kořeněné restované brambory

Kč 180,--

Promoční menu :

Marinovaný losos v koňaku s limetkovým creme fraiche a medovým melounem

Kč 80,--

Kuřecí vývar s bylinkovo špenátovými noky

Kč 40,--

200g Kuřecí prso ,,Suprime,, špikované sušenými rajčaty s omáčkou ratatouille a domácíma kroketami

 170,--

Dále nabízíme univerzální studené rauty :

Předkrmové mísy:

Uzeninové zrcadlo z českých, moravských a zahraničních uzenin a klobásek s feferonkami a pikantním zelným salátkem

Sýrové variace z českých, holandských a francouzských sýrů doplněna hroznovým vínem a jádry vlašských ořechů

Vepřové a kuřecí mini rautové řízečky

Hovězí tataráček s topinkami a česnekem

 

Saláty:

Fresh salát s chobotničkou a marinovanou zelenou a žlutou cuketou

Salát z červené řepy s pomerančem a parmazánem

Zeleninový salát s avokádem, rukolou a žampiony

Rajče, paprika, okurek, olivy, bal.sýr….

 

Teplé rauty :

Šunka od kosti servírovaná  kuchařem, podávaná s čerstvým křenem, hořčicí, okurkami a feferonkami

 

Nadívaná pečená kachna s višňovou omáčkou

Závitky z mořské Claresse uzené v domácí udírně s restovanou zeleninkou s citrónovou trávou

Telecí špikovaná pečeně s glazírovanými hlavičkami žampionů se šalotkou

Grilovaná zeleninka s cherry rajčátky a kukuřičnými klasy

Jasmínová rýže se šunkou a petrželkou

Vařené brambory s cibulkou a slaninkou

Bramborové rosti

 

Sushi bufet:

Maki – s lososem, tuňákem, okurkou a žlutou ředkví

Kalifornia roll – s krabími tyčinkami, avokádem a řepou

Nigiri - s lososem a krevetami

Marinovaný zázvor, sójová omáčka, wasabi

 Nebo


Grilování na zahradě :

Šunka od kosti nebo selátko servírované  kuchařem, podávané s čerstvým křenem, hořčicí, okurkami a feferonkami

Vepřové, kuřecí a hovězí steaky

Grilovaný camembert

Grilovaná zelenina (žampióny, paprika, lilek, cuketa, brambory)